Descobriu la màgia del Far de Salou

El Cap de Salou, a l’extrem est de la capital de la Costa Daurada, amaga un tresor del segle XIX que heu de descobrir: el Far de Salou!

Construït l’any 1858, el Far de Salou i el seu entorn són una de les joies més preuades de la nostra ciutat i formen part del projecte de recuperació del litoral de Cap Salou dins dels projecte sostenible de Salou. L’estructura principal del Far és una torre de color vermell que, encara avui, exerceix de far. Al seu costat, hi trobem un edifici que, en el passat, havia estat ocupat per l’enginyer i el torrer.

A més, l’entorn natural del Far de Salou és un espai únic on s’hi poden trobar plantes autòctones com l’esparreguera, el pi blanc o el lliri de mar, entre d’altres.

La cirereta del pastís la posa un dels projectes més espectaculars i sostenibles de Salou: una passarel·la de 300 metres que connecta el Far i un impressionant mirador de fusta.

Ah i no oblideu que el Far de Salou marca l’inici ─o el final─ del Camí de Ronda, a més d’esdevenir un indret on gaudir de la tranquil·litat i la calma del Cap de Salou.

Així doncs, si visiteu la capital de la Costa Daurada aquest any, no oblideu descobrir la màgia del Far de Salou.

_______________

Horaris

Obertura: a les 10 del matí

Tancament: després de la posta de sol