La capital de la Costa Daurada obre les portes del Salou Shopping Festival

Us agrada anar de compres? Doncs a Salou us convidem, del 15 al 24 de setembre, a gaudir del shopping amb un nou i emocionant concepte: el Salou Shopping Festival, deu dies farcits d’activitats i experiències que us faran gaudir de la moda i la bellesa com mai ho heu fet abans.

El Salou Shopping Festival és un espai únic que ofereix als visitants la possibilitat de descobrir les últimes tendències a càrrec de diversos establiments de la ciutat.

Nomad Festival 2016 (horitzontal)

Del 15 al 18 de setembre, el Passeig Jaume I de Salou es converteix en l’aparador de la nova temporada tardor/hivern de les botigues de la ciutat amb el Nomad Festival Salou. Tres dies de música, moda, decoració, activitats infantils i food trucks inauguraran aquest festival.

El 21 de setembre, al carrer Ponent, hi trobareu tres professionals que us donaran consells, assessorament i recomanacions per a millorar el vostre look. El Personal Shopper serà un esdeveniment pensat per a perfeccionar el vostre vestuari i descobrir què us afavoreix més.

Rafael L—pez-MonnŽ

La bellesa també és una part important d’aquest festival. Si voleu conèixer la feina dels millors professionals de Salou en aquest sector no us podeu perdre la Beauty Party del 22 de setembre. Perruqueries, centres d’estètica, perfumeries i altres centres seran al Carrer Ponent amb la millor música en directe.

El dia 23 de setembre, el vi i la gastronomia es trobaran a la Torre Vella de Salou al ritme de la música de Tokaji Quartet. El Wine&Music us descobrirà els vins de la DO Tarragona amb una selecció de platets creats per a l’ocasió. Atenció: les places són limitades.

Tokaji Quartet

I l’últim dia, el dissabte 24 de setembre, podreu conèixer a la fashion blogger i reconeguda model Laura Escanes, i veure la magnífica desfilada de moda Salou Fashion Show al Carrer Barcelona, on hi participaran diferents establiments de moda de Salou.

Captura de pantalla 2016-09-14 a les 9.58.51

A més, durant el Salou Shopping Festival podreu conèixer propostes exclusives! Degustar els millors cocktails a preus especials en els locals adherits al Salou Cocktail Experience, beneficiar-vos de les promocions de les botigues de la ciutat per comprar peces úniques i entrar en el sorteig d’un gran premi.

10 dies de moda, tendències, bellesa i gastronomia us esperen a Salou!