Les Fonts de Salou

Les Fonts Ornamentals de Salou esdevenen un punt de reunió per a moltes famílies, especialment durant els mesos d’estiu. Recórrer a peu el Passeig Jaume I, durant el funcionament de les 3 principals fonts, deixa embadalits els més petits gràcies a una espectacular combinació de llums, color i música. Laberints d’aigua, una gran quantitat de sortidors i la unió de la llum i el so fan que les nits a Salou es converteixin en una atracció que ningú es pot perdre.

IMG_1524

En primer lloc, descobrim la Font Cibernètica, situada ben a prop de l’Espigó del Moll, just davant del Patronat de Turisme de Salou. Un petit llac artificial acull una filera de sortidors que culminen en un petit pont, dissenyat per tal que grans i petits puguin caminar per sota d’uns increïbles rajos d’aigua; sense cap dubte, una autèntica descàrrega d’adrenalina. A més, cada dia a les 22h i durant 20 minuts, tots els presents poden gaudir d’un gran espectacle que combina colors i música en una sorprenent i coordinada coreografia d’aigua.

Laberint

Seguint en direcció est, ens trobem amb la mítica Font Laberint, un conjunt de guèisers que conformen un laberint circular d’aigua, per on nens i nenes gaudiran d’una experiència única, tot jugant entre els sortidors d’aigua, especialment durant els mesos més calorosos de l’any.

IMG_1609

Finalment, a la Plaça Francesc Germà –a l’extrem del Passeig Jaume I més proper al monument de Pilons–, les mirades de turistes i gent de la zona es concentren davant la Font Lluminosa. Aquesta espectacular construcció ofereix tots els dies de la setmana a les 23h (de l’1 de juliol al 10 de setembre) un programa de fins a 210 combinacions d’aigua gràcies als seus 100 sortidors, que executen a la perfecció les diferents combinacions al ritme de la música.

Així doncs, si voleu descobrir un autèntic espectacle d’allò més refrescant, no dubteu en visitar la capital de la Costa Daurada totes les nits de l’estiu; les Fonts Ornamentals de Salou us estan esperant!

Més informació i horaris aquí