Les platges de Salou: Cala Crancs

Cala Crancs és la platja més oriental de les que formen el litoral de Salou, una cala que està delimitada per masses rocoses i envoltada de pins i vegetació. L’entrada al mar té un desnivell suau i la sorra daurada es va endurint a mesura que t’endinses al mar. Les seves aigües calmades fan que la jornada de bany esdevingui perfecta per a totes les edats.

Cala Crancs té una localització ideal per a famílies amb nens ja que compta amb un parc infantil perquè aquests juguin i es diverteixin al costat de la platja. El Centre Cívic “Els Triangles”, a escassos metres de la platja, també disposa d’una zona ombrívola per gaudir d’unes precioses vistes al mar i per seure-hi després d’una passejada.

crancs4 copia

L’accés a Cala Crancs es pot fer a través del passeig que desemboca a peu de platja, però també pel Camí de Ronda, que et mostra un paisatge admirable de les costes de Salou.

Aquesta platja té aparcament, però amb poques places de pàrquing, pel que es recomana arribar-hi a peu o en bicicleta.

Els serveis que ofereix, com la guingueta, el lloguer de para-sols i hamaques i les dutxes i banys converteixen Cala Crancs en una platja molt concorreguda per les famílies amb nens i un indret ideal per a la pràctica de l’snorkel.