Les platges de Salou: Cala Font i Cala Vinya

Cala Font és una platja semi urbana, situada a la zona més turística del Cap Salou. Es tracta d’una platja amb diferents serveis per tal que els banyistes s’hi sentin còmodes i puguin gaudir de tot el confort.

L’accés a la platja és fa a través del Carrer de les Dunes, que desemboca a peu de platja. Les seves aigües tranquil·les i cristal·lines permeten veure el fons marí. De fet, es tracta d’un dels millors indrets de la Costa Daurada per a la pràctica de l’snorkel! Cala Font també gaudeix d’altres serveis com el lloguer de nàutics per als més atrevits o bé el lloguer d’hamaques per a les persones que busquin una jornada de platja més tranquil·la i relaxada. La composició de la zona de bany és mixta, amb sorra fina i daurada i roques.

Si us voleu refrescar o quedar-vos a menjar alguna cosa a la platja, podeu fer-ho al restaurant que hi ha just al davant la platja i passar un dia agradable al Cap Salou.

VINYA Post

D’altra banda, a tocar de Cala Font hi ha una altra cala de poc més de 35 metres de longitud per 60 metres d’amplada, que és de fàcil accés a través de les roques. Es tracta de Cala Vinya, anomenada també Cala Pinetell. És una cala semi urbana, amb aigües clares i amb diferents serveis per als banyistes. Per exemple, s’hi poden llogar hamaques, para-sols i nàutics perquè tota la família pugui gaudir d’una bona jornada de bany.

I quan la calor es fa més intensa, Cala Vinya també disposa d’una guingueta per prendre un refresc o un gelat en els dies més calorosos. La zona per plantar-hi la tovallola també és mixta, amb sorra i roques, i les seves aigües tranquil·les i cristal·lines fan de Cala Vinya una postal única i recomanable.