Les platges de Salou: Platja de Llevant

A primera hora del matí, els operaris s’encarreguen de deixar a punt la platja de Llevant de Salou, la més urbana, que amb 1.200 metres de longitud és a recer del Passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada. Mentrestant, els esportistes més matiners recorren la platja practicant el running, però també n’hi ha que s’estimen més gaudir d’aquest espai natural tot fent una cabussada a les càlides aigües del mar Mediterrani.

A mesura que avança el dia, creix també el nombre d’usuaris d’una platja que ofereix molts serveis per a un públic ben divers. Cap a les deu del matí, a la zona esportiva de la platja, podeu posar-vos en forma a la sala fitness i de musculació oberta fins el 6 de setembre i en horari ininterromput fins a les 20h. El preu és de 4€ si l’utilitzeu un dia, però també podeu aconseguir descomptes amb l’accés setmanal que té un cost de 19€.

En aquest espai també hi podreu practicar el bàsquet, el voleibol-platja, jugar-hi amb pales, futbol-sala, bàdminton, tennis-taula, fer una partida d’escacs o disputar un partit de futvòlei. Però si us estimeu més les classes dirigides gratuïtes, del 29 de juny i fins el 6 de setembre, hi trobareu oferta de gimnàstica de manteniment, aeròbic, zumba i dansa del ventre.

Nens01

A més a més, a Llevant, del 29 de juny al 31 d’agost, hi trobareu un club infantil, en horari d’11 a 19h, gestionat per professionals que s’encarreguen de la cura i també la diversió dels més menuts. L’estada d’una hora té un preu de 3,10€; dues hores és de 5,10€ i per tres hores és de 7,45€.

A les guinguetes de la platja Llevant s’hi serveixen refrescs per als turistes més assedegats, tot i que també hi podeu degustar algunes tapes o fins i tot paelles, per aquells que us estimeu més poder allargar tot el dia a la platja i aprofitar al màxim la jornada.

A mitja tarda, la platja de Llevant ofereix un ambient més tranquil. Els banyistes que hi arriben, busquen el recer dels darrers raigs de sol del dia, mentre s’estiren damunt la seva sorra fina i daurada.

I al capvespre, la llum del crepuscle adquireix un to especial si el veieu des de Pilons. L’escultura, bastida per l’artista Antoni Roselló, adquireix formes ben diferents en funció del punt d’on és observada. Per exemple, des del mar talment dóna la sensació que es tracta d’una gran vela. És aquest un moment màgic, per a captar imatges, o bé per a relaxar-se mentre la remor del mar us acompanya.

IMG_2700_2