Les platges de Salou: Platja de Ponent

Amb poc més d’un quilòmetre de longitud, la platja de Ponent de Salou esdevé la prolongació natural de la de Llevant. Juntament amb aquesta, es tracta d’una platja urbana que transcorre en paral·lel del passeig de Miramar. A més a més, les platges de Ponent i Llevant mantenen com a característics dos elements: el fàcil i suau accés a la mar Mediterrània. És per això, us les suggerim per a gaudir en família.

A la platja de Ponent també hi trobareu una àmplia oferta de lloguer d’hamaques per a gaudir de la desconnexió amb més comoditat. A Ponent, a més a més, també hi ha un equip de vigilància encarregat de vetllar per la màxima seguretat per als banyistes. I, per a les persones amb mobilitat reduïda, la platja de Ponent disposa d’un servei de lloguer de cadires amfíbies per a facilitar-ne el bany. També hi han diferents rampes d’accés.

El Club Nàutic de Salou és a tocar de la platja, i us ofereix un ampli ventall d’activitats per a gaudir amb la pràctica d’esports aquàtics. Ara bé, l’accés és a través de la platja de Llevant.

© Pere Toda / Vilaniu Comunicació

I si voleu gaudir dels àpats a primera línia de mar us suggerim la guingueta Elektra, que des de ben d’hora inicia la seva jornada als fogons per oferir-vos el bo i millor de la cuina mediterrània. L’activitat no s’atura a l’Elektra i té una carta de combinats i còctels per fer més agradable l’estada. La platja de Ponent també té distintes guinguetes on s’hi serveixen refrescs i gelats.