Les platges de Salou: Platja Els Capellans i Cala Llenguadets

La platja Els Capellans és petita i es troba situada al nucli urbà de Salou. La seva extensió s’allarga uns 209 metres, mentre que l’accés a les aigües del Mediterrani és molt suau i per això esdevé una platja molt segura per a petits i grans.

Si sou amants dels esports nàutics, com el kayak, Capellans és l’espai ideal perquè disposa d’una zona reservada per a la seva pràctica. Ara bé, en aquesta platja també es pot gaudir, a la guingueta que hi ha, d’un bon refresc amb unes extraordinàries vistes al mar.

Capellans compta amb dues rampes per a persones amb mobilitat reduïda i altres serveis, com ara dutxes o lavabos.

Llenguadets01

Per altra banda, la cala de Llenguadets té una bellesa singular. Està envoltada de natura i aquest entorn li confereix el títol de ser una de les cales més preuades de la capital de la Costa Daurada.

Llenguadets és pau, tranquil·litat, aigües transparents, sorra daurada, i desconnexió. Per això us suggerim el lloguer d’hamaques per a gaudir de la jornada amb la màxima comoditat i, si disposeu de temps, aprofiteu, perquè les postes de sol des de Llenguadets són de somni.

A més a més, el Camí de Ronda uneix Llenguadets amb la platja dels Capellans. Es tracta d’un recorregut per a descobrir la gran riquesa natural i paisatgística d’aquest racó de la Costa Daurada. Segur que us n’enamoreu.