Les platges de Salou: Platja Llarga

Si el que busqueu és tranquil·litat, la platja Llarga de Salou és el vostre destí. Amb sis-cents metres de longitud es tracta d’un paradís natural on la fina sorra daurada es troba pràcticament a recer d’un bosc de pins, ben bé com si es tractés d’una combinació de mar i muntanya.

La platja, que enguany ha revalidat el certificat ISO 14:001:04, exhibeix, durant tot l’any, unes aigües cristal·lines ideals per a cabussar-se i gaudir amb la natura en estat pur.

llarga salou3

Si sou de matinar, la platja Llarga es desperta tranquil·la, però amb tota mena de serveis com ara el lloguer d’hamaques i ombrel·les. També hi trobareu banys i dutxes. O podreu escollir entre el lloguer d’algunes activitats aquàtiques com l’sky bus o les motos d’aigua hidrojet oxon, la millor opció per a gaudir amb els circuits amb moto.

No oblideu que el Camí de Ronda de Salou dóna accés a aquesta platja i proporciona unes vistes espectaculars a visitants i banyistes. A més a més, ben a prop de la platja Llarga hi ha emplaçat el Lumine Beach, amb unes piscines fantàstiques. Us hi apunteu?