Salou ja ho té tot a punt perquè pugueu viure un espectacular Nadal amb la família

Un any més, la màgia del Nadal arriba a la capital de la Costa Daurada i ho fa, com és habitual, amb les millors activitats per a tota la família. Així doncs, prepareu-vos per a gaudir de tot el que us hem preparat des de Salou.

Què hi trobareu? Doncs des de concerts a una marató de contes solidaris, passant per altres activitats que estaran dedicades als més petits i que serviran d’aperitiu d’aquestes dates tan assenyalades. Un any més, però, l’exposició d’aus i bestiar autòcton català, que s’instal·larà a la Masia Catalana, esdevindrà una de les principals atraccions del municipi. La mostra es podrà visitar de manera gratuïta tots els dies feiners, de 17h a 20h, i els diumenges i festius, de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h. Teniu temps del 16 de desembre al 6 de gener.

Rafael L—pez-MonnŽ

D’altra banda, la Masia Catalana serà també l’escenari de dos esdeveniments que no us podeu perdre: la representació del Pessebre Vivent, programada pel dissabte 17 (a les 18.30h), el diumenge 25 (a les 19h) i el diumenge 1 de gener del 2017 (a les 19h); a més de la felicitació nadalenca de l’Alcalde amb la corresponent degustació del Brou de Nadal, que se celebrarà el diumenge 18 de desembre a les 11.30h.

Així mateix, els més petits de la casa podran gaudir d’activitats tan divertides com el Caga Tió Xic’s (el dijous 22 a les 17.30h, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet); el Parc Jove de Nadal (del 28 al 30 de desembre, de 16h a 20h, al Pavelló Salou Ponent); o la Desfilada del Pare Noel, programada pel 24 de desembre, a les 17.30h, que passarà per diferents carrers de Salou.

_AGP3629-A

L’esperada Festa de Cap d’Any del 31 de desembre se celebrarà al Pavelló Salou Ponent a partir de les 00.30h (amb invitació prèvia i aforament limitat). Finalment, i com a inici del 2017, podreu gaudir de les millors activitats per a grans i petits, d’entre les quals no us podeu perdre l’espectacular arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dijous 5 de gener, a les 18.30h.

Preparats, doncs, per viure un Nadal màgic a Salou?

Consulteu el programa oficial