Salou, una destinació ideal per als amants de l’esport

Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l’Esport i a Salou ho volem celebrar convidant-vos a descobrir una ciutat pensada per a enamorar-vos de l’esport.

De fet, és molt fàcil entendre per què la capital de la Costa Daurada és la destinació ideal per als amants de l’esport i és que Salou compta amb les Certificacions de Destinació Esportiva que atorga la Generalitat de Catalunya: l’any 2013 en la modalitat de futbol, el 2016 en vela i, un any més tard, en cicloturisme.

Salou és esport (blog) 02

A més, equipaments com l’espectacular Complex Esportiu Futbol Salou –un dels més avançats d’Europa i en constant millora i expansió–, el Club Nàutic –el punt de trobada per als aficionats i professionals dels esports d’aigua–, el LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community –una autèntica joia amb fins a tres camps de golf d’última generació– o el circuit de Cross Country són l’excusa perfecta per a visitar Salou.

mgasch_SALOU_170928__DSC9294 copia

I si us agraden els grans esdeveniments esportius, no us perdeu el Challenge Salou, el RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, la Mare Nostrum Cup

I aquest any, a més, estem orgullosos de comptar amb Lucas del Paso, un esportista nascut a la nostra ciutat que intentarà anar des de Sagres, a Portugal, fins a Pompeia, a Itàlia… en moto d’aigua! Molta sort, Lucas!

Rally 2017 (portada FB) còpia

Vela, futbol, ciclisme, tenis, golf, esports d’aigua… a què espereu per a gaudir del millor esport al cor de la Costa Daurada?