Salou us convida a mirar al mar Mediterrani

Com sabeu, la capital de la Costa Daurada és una destinació que estima el mar Mediterrani. Descobriu la màgia d’aquesta relació única gràcies als miradors de Salou.

Just a l’inici del Camí de Ronda, i a l’extrem oriental de la platja de Llevant, hi trobem un dels més coneguts i especials: Pilons. Aquest punt ─coronat amb l’espectacular escultura d’Antoni Rosselló Til─ us ofereix un dels millors escenaris de la nostra ciutat per a admirar els capvespres més increïbles, tot observant la façana marítima de Salou.

Més a l’est de la nostra ciutat, i ja sigui des del Camí de Ronda ─un espectacular projecte construït en diverses fases que esdevé un exemple de sostenibilitat al cor de la Costa Daurada, a més d’un paradís per als amants de la vida saludable i esports com el trekking o el running─ o el carrer de Brussel·les, hi trobareu el nou mirador de Capellans, un espai d’immensa bellesa que us permetrà contemplar una de les platges més icòniques de Salou.

Continuant precisament pel Camí de Ronda, i tot just després de Capellans, arribareu al mirador de Po Roig, un dels indrets més màgics del Cap Salou gràcies a les seves vistes de gairebé 360º i a unes escales que us permetran endinsar-vos encara més al mar Mediterrani.

Tot seguit ─a mig camí entre la Cala Vinya i Cala Crancs─, heu de descobrir el mirador de la Punta del Cavall, un dels que us permet estar més en contacte amb la natura.

De camí al Far de Salou, i accedint pel carrer de la Cala Crancs, arribareu al mirador de la Cala Morisca, de recent construcció ─i que ha permès la recuperació d’un punt històric de la ciutat de manera sostenible─ que us regalarà unes espectaculars vistes de la Cala Crancs.

Finalment, no us podeu perdre el mirador del Far, així com l’espectacular passarel·la de fusta que us durà fins el Far de Salou, un històric edifici construït l’any 1858.

A punt per a enamorar-vos de Salou i el mar Mediterrani?