Vies Braves (blog)

Us ve de gust descobrir el fons marí de Salou?

Si heu visitat Salou alguna vegada, segurament haureu gaudit del Passeig Jaume I, la Torre Vella, el Camí de Ronda o el Far. Ara, i gràcies al projecte Vies Braves Salou, podreu descobrir la biodiversitat i la riquesa del fons marí de la nostra costa, així com els tresors que amaga Salou i que es veuen des del mar.

mgasch_SALOU_170929__DSC9429

El Patronat de Turisme de Salou us convida a endinsar-vos al Mar Mediterrani gràcies a dues rutes marines d’allò més espectaculars: la primera –de 970 metres i dificultat baixa– us portarà de Cala Font a la Platja Llarga en un temps estimat de 15 a 22min; la segona –de dificultat mitjana– us permetrà recórrer els 962 metres que separen la Platja dels Capellans i la Platja Llarga en un temps molt semblant.

Rutes (post)

Podreu realitzar-les en ambdós sentits i enllaçar-les, així com combinar la natació i l’snorkel al vostre ritme, sense presses. A més, també podreu fer part de la descoberta a peu pel Camí de Ronda.

Així, durant els mesos d’agost i setembre, el Patronat de Turisme de Salou i l’empresa Vies Braves Swimming us ofereix un programa d’activitats totalment gratuïtes, amb el suport d’autèntics experts i senyalització especialitzada per a descobrir aquests itineraris.

Aquest estiu doncs, no us perdeu la combinació perfecte d’esport, natura… i Salou!

Horaris Vies Braves NOU MEU