Us ve de gust descobrir el fons marí de Salou?

Si heu visitat Salou alguna vegada, segurament haureu gaudit del Passeig Jaume I, la Torre Vella, el Camí de Ronda o el Far. Ara, i gràcies al projecte Vies Braves Salou, podreu descobrir la biodiversitat i la riquesa del fons marí de la nostra costa, així com els tresors que amaga Salou i que es veuen des del mar.

mgasch_SALOU_170929__DSC9429

El Patronat de Turisme de Salou us convida a endinsar-vos al Mar Mediterrani gràcies a dues rutes marines d’allò més espectaculars: la primera –de 970 metres i dificultat baixa– us portarà de Cala Font a la Platja Llarga en un temps estimat de 15 a 22min; la segona –de dificultat mitjana– us permetrà recórrer els 962 metres que separen la Platja dels Capellans i la Platja Llarga en un temps molt semblant.

Rutes (post)

Podreu realitzar-les en ambdós sentits i enllaçar-les, així com combinar la natació i l’snorkel al vostre ritme, sense presses. A més, també podreu fer part de la descoberta a peu pel Camí de Ronda.

Així, durant els mesos d’agost i setembre, el Patronat de Turisme de Salou i l’empresa Vies Braves Swimming us ofereix un programa d’activitats totalment gratuïtes, amb el suport d’autèntics experts i senyalització especialitzada per a descobrir aquests itineraris.

Aquest estiu doncs, no us perdeu la combinació perfecte d’esport, natura… i Salou!

Horaris Vies Braves NOU MEU