El ral·li més clàssic torna a Salou

Després de l’emoció del 53è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, Salou es prepara per acollir una nova cita del món del motor que us permetrà viatjar al passat: el Rally Costa Daurada Legend.

La tercera edició d’aquest espectacular esdeveniment esportiu –organitzat per l’Escuderia Baix Camp– portarà els millors vehicles de ral·li dels anys 70, 80 i 90 a recórrer mítics trams de les comarques del Baix Camp i el Priorat: La Mussara, Escaladei, El Molar, Montsant… i amb sortida des del Passeig Jaume I de Salou.

El resultat? Dos dies i 13 trams en carretera tancada, per a 133km cronometrats i 494km de recorregut total durant els quals els 80 participants procedents de 5 països miraran de proclamar-se campions d’una prova que combina velocitat i regularitat.

Pel que fa als autèntics protagonistes de la prova, els vehicles històrics, hi podrem trobar exemplars dels mítics Audi Quattro i Lancia Delta HF Integrale, a més del Renault Clio Williams, el Volkswagen Scirocco original i l’Alfa Romeo Giulia Sprint GT, entre d’altres.

Preparats per a gaudiu d’un viatge al passat del món de ral·lis?