Les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs arriben a Salou!

Sou amants de la gastronomia? Voleu viure una primavera senzillament única? I gaudir de les millors activitats amb la família? A Salou us ho posem molt fàcil amb les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, un esdeveniment únic que se celebra fins el 16 maig.

A la capital de la Costa Daurada estimem la gastronomia mediterrània i per això, un any més, us convidem a visitar el nostre municipi i a gaudir d’una experiència única a la vora del Mediterrani mentre degusteu les millors creacions gastronòmiques.

En voleu un exemple? Doncs visiteu Salou a mig matí, aprofiteu per a descobrir els 6,5km del Camí de Ronda ─un espectacular viatge sostenible a la vora del mar que us portarà a conèixer els miradors i platges del municipi─ i ho remateu amb un dels 18 menús de l’arròs que podreu gaudir a alguns dels millors restaurants locals.

En voleu un altre? Viatgeu a Salou tot just abans de dinar, gaudir d’un aperitiu màgic a la vora del mar, assaboriu tranquil·lament els millors plats d’arròs i, després de dinar, passegeu per les nostres 9 platges i cales amb la vostra parella o família, o feu un tomb en una bicicleta de lloguer o amb la vostra estimada mascota.

Ja ho veieu doncs: voleu viure una primavera d’allò més deliciosa? Us esperem a Salou, fins el 16 de maig, amb les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs!

Consulteu aquí els menús !