Playa de Salou

Refresca’t i explora les 25 platges i cales de Salou

La costa de Salou, banyada pel sol mediterrani, està formada per una àmplia varietat de platges espectaculars de sorra fina i daurada amb unes aigües poc profundes i cristal·lines. 

Salou és el lloc perfecte per deixar-se captivar per la màgia del mar. T’animem a descobrir les 25 platges i cales de Salou, 9 de les quals estan equipades amb serveis per a l’usuari.

Platja de Ponent

Situada al costat del port, amb una longitud de 1.000 metres i una amplada de 50 metres, és ideal per gaudir d’un dia relaxat gràcies a les seves aigües poc profundes i la sorra fina. Aquesta platja és coneguda per la seva calma i la seva vista als vaixells del port esportiu, oferint un ambient perfecte per descansar i gaudir del sol. No perdis l’oportunitat de passejar pel seu passeig marítim!

Platja de Llevant

És la més gran i popular de Salou amb 1200 metres de longitud. Situada al cor del municipi, és coneguda per la seva sorra fina i les aigües poc profundes, ideals per a famílies. Aquesta platja compta amb una àmplia gamma de serveis, incloent zones esportives, parcs infantils, dutxes, lavabos i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Al llarg del passeig Jaume I, trobaràs nombrosos bars, restaurants i botigues per complementar la teva jornada de platja.

Platja dels Capellans

És una petita però encantadora platja situada a Salou. Amb una longitud de 200 metres, aquesta platja destaca per la seva sorra fina i aigües tranquil·les, ideals per a famílies amb nens. A més, ofereix una àmplia gamma de serveis com dutxes, lavabos i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. 

La seva proximitat al centre de Salou la converteix en una opció popular per a aquells que busquen comoditat i bellesa en un sol lloc.

Cala dels Llenguadets

És una destinació perfecta per a aquells que busquen un racó més privat i menys concorregut. La cala ofereix serveis bàsics com dutxes i lavabos, i està unida amb la platja dels Capellans a través del Camí de Costa.

La cala dels Llenguadets té una bellesa singular ja que és el lloc ideal per gaudir d’una de les millors postes de sol del municipi.

Platja Llarga

És una de les joies de Salou, amb una longitud de 646 metres i envoltada de vegetació mediterrània. Aquesta platja és perfecta per a aquells que busquen un entorn més natural i tranquil, lluny de les aglomeracions. El Camí de Costa de Salou dóna accés a aquesta platja i proporciona unes vistes espectaculars a visitants i banyistes.

La platja disposa de serveis com dutxes, lavabos i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Cala de la Penya Tallada

És una cala amagada i tranquil·la situada a Salou amb una longitud de 125 metres. Caracteritzada per la seva sorra fina i aigües clares, aquesta cala és perfecta per a aquells que busquen un racó més privat i natural.

 Els penya-segats que l’envolten li donen un aire de refugi secret, ideal per relaxar-se i gaudir de la bellesa mediterrània.

Cala Font

És una encantadora cala amb una longitud de 80 metres. Aquesta petita platja destaca per la seva sorra fina i aigües clares, ideals per nedar i relaxar-se. 

Es tracta d’un dels millors llocs de la Costa Daurada per a la pràctica del snorkel.

Cala de la Vinya

És una petita i acollidora cala a Salou, contigua a Cala Font, amb una longitud de 35 metres. Aquesta cala destaca per la seva sorra fina i aigües cristal·lines, ideals per nedar i relaxar-se en un entorn més privat i tranquil. 

Cala dels Crancs

És una encantadora cala amb una longitud de 85 metres. Aquesta cala destaca per la seva sorra fina i les aigües tranquil·les i clares, ideals per al bany i el snorkel. Rodejada de vegetació i penya-segats, ofereix un ambient més privat i natural, perfecte per relaxar-se i gaudir del paisatge mediterrani.