Salou viurà un Cós Blanc festiu amb 2.500 participants i 20.000 quilos de confeti

Trenta mil espectadors, vint mil quilos de confeti, 20 canons, 2.500 persones desfilant, més de 25 colles inscrites, 200 persones encarregades del bon funcionament i la seguretat… Els números del Cós Blanc, l’acte central de la Festa Major d’hivern de Salou, parlen per si sols. No en va, el Cos Blanc és, amb diferència, l’acte més important de la celebració pel que fa a participació i infraestructura.

La capital de la Costa Daurada ja ho té tot a punt per encendre la traca d’inici de Festa Major que, com és tradicional, es dispararà després del pregó inaugural, que enguany pronunciarà l’actor i humorista Enrique San Francisco, aquest divendres que ve, 27 de gener, a les 20.30h. Amb l’explosió de la traca començaran onze dies festius que arribaran al seu punt àlgid amb la celebració del Cós Blanc, que serà retransmès per TAC12 i que enguany concedirà un premi a la carrossa més televisiva.

Cós Blanc Salou

El Cós Blanc, el dissabte 4 de febrer, començarà amb una cercavila de lluïment de les carrosses, un moment excel·lent per veure i fotografiar, amb una mica més de tranquil·litat, els diferents elements participants. La festa continuarà amb un vermut popular a l’Envelat i una sessió de DJ a la Zona Jove, al costat de l’Envelat, abans de donar pas al concert de Festa Major amb un clàssic, l’Orquestra Maravella.

L’última cançó donarà pas, tot seguit, cap a les 18.30h, a la sortida de les carretel·les del Cós Blanc des del carrer Advocat Gallego. Seran els preliminars abans que, ara sí, comenci l’animada desfilada pels principals carrers del municipi i durant la qual vint canons distribuïts en diferents punts estratègics dispararan vint mil quilos de confeti al pas de les 29 colles inscrites. El final de festa prosseguirà a l’Envelat, de nou amb l’Orquestra Maravella.

Consulteu el programa oficial