Vistes que et deixaran sense alè amb la Ruta dels Miradors de Salou

Si ets amant de la natura i dels paisatges impressionants, no et pots perdre la Ruta dels Miradors de Salou. Aquest recorregut, que podeu fer caminant pel Camí de Costa o per alguns trams amb el trenet turístic, us portarà per alguns dels punts més privilegiats de la costa, on el Mediterrani es mostra en tota la seva esplendor.

25 espectaculars miradors que conformen un agradable camí per passejar i gaudir de la tranquil·litat que només el mar pot oferir.

A més, durant aquesta ruta podràs gaudir de les 25 platges i cales del municipi. Descobriu en aquest bloc alguns dels miradors més impressionants de Salou!

Mirador dels Pilons

Espai obert amb vistes al Mar Mediterrani on regna la construcció de la vela de Pilons, de 1998. Al costat de la vela trobem una landmark gegant amb el logo de turisme de Salou. Aquesta zona està rodejada d’establiments per a gaudir de la gastronomia salouenca amb vistes al mar.

Mirador de la Platja Llarga

Mirador flotant sobre la Platja Llarga, a 30 metres pel damunt del nivell del mar. El mirador està envoltat d’un preciós parc natural amb diversa vegetació autòctona. Aquest mirador ofereix unes vistes espectaculars de l’entorn.

Mirador de la Punta Daurada

Espai rocós de gran bellesa. La geologia d’aquella zona adquireix diferents formes i colors. Es poden veure des d’aquí postes de sol espectaculars.

Mirador de la Falconera

Ubicat en la zona del far, és un espai molt tranquil, on podràs relaxar-te i trobar els teus moments de pau i tranquil.litat.

Mirador de la Talaia

Mirador recentment inaugurat. Es tracta d’un antic repetidor de Televisió Espanyola i està immers dins la zona boscosa de Cap Salou.