Viu la màgia de les fonts ornamentals de Salou

Les fonts ornamentals de Salou són un dels principals atractius del municipi. Fes una volta pel Passeig Jaume I i gaudeix de l’espectacle de llums, colors i aigua que ofereixen les nostres fonts ornamentals.

En aquest bloc, et portem a descobrir com aquestes fonts han esdevingut un emblema de la ciutat i per què no te les pots perdre a la teva propera visita.

Font Cibernètica

Aquesta font destaca pel petit llac artificial que acull una sèrie de sortidors. Aquests creen un pont aquàtic que convida grans i petits a caminar per sota dels impressionants raigs daigua.

Al vespre, i depenent de la temporada, podeu gaudir d’un espectacle impressionant que combina aigua, llum i música, oferint una experiència única per a tots els visitants.

Situada a prop del Port i de l’Espigó del Moll, just davant del Patronat de Turisme de Salou.

Font Laberint

Aquest conjunt de guèisers forma un laberint circular d’aigua on els més petits poden viure una experiència inoblidable, jugant entre els sortidors especialment durant els dies més calorosos de l’any.

Està situada al bell mig del Passeig Jaume I.

Font Lluminosa

Dissenyada per l’enginyer Carles Buïgas i inaugurada el 1973, aquesta font és un exemple de l’enginyeria avançada del seu temps i es converteix en un emblema del municipi. Compta amb un programa que permet fins a 210 combinacions i 100 sortidors.

Al capvespre, i depenent de la temporada, es transforma en un espectacle fascinant d’aigua, llum i música que atrau visitants i locals per igual.

Ubicada al Passeig Jaume I.

Font dels Cargols

Creada per l’artista Joan Ripollès, és una singular escultura feta de bronze patinat. Representa un castell de cargols, on uns empenyen els altres, mentre que petits sortidors d’aigua emergeixen de les puntes de les antenes, creant un joc visual i sonor amb l’aigua en moviment.

Aquesta obra ha esdevingut un element distintiu del passeig marítim, combinant art i natura en un entorn costaner únic.

Es troba a l’espigó del moll de Salou, davant del Club Nàutic.

Visita-les i gaudeix d’un espectacle de llums, colors i aigua inoblidable!

Consulta tots els horaris aquí.