25.000 quilos de confeti transformaran els carrers de Salou en l’escenari del Cós Blanc

El Cós Blanc esdevé, des de fa trenta-cinc anys, un esclat de festa, música i color als carrers de Salou. Enguany, la celebració s’escaurà el proper dissabte 7 de febrer, comptarà amb la participació de vint-i-vuit carretel·les tematitzades i s’espera la presència de fins a 32.000 persones.

La celebració del Cós Blanc té dues parts ben diferenciades: durant el matí, a partir de les onze, les diverses colles participants fan una desfilada des del carrer Advocat Gallego fins arribar al passeig Jaume I. Tot plegat, és el preludi de la rua que surt a la tarda, a partir de les 18.30h, amb l’epicentre situat al carrer Ciutat de Reus, que es converteix en una gran discoteca a l’aire lliure, i des d’on es poden veure amb detall les diferents carretel·les.

La conversió del carrer Ciutat de Reus en l’escenari principal de la festa s’aconseguirà amb l’ajuda dels vint canons que s’instal·laran al llarg de tot el recorregut, i des dels quals es llençaran els 25.000 quilos de confeti. La música serà amenitzada pel DJ Ismael Cantos, mentre que Juanma Hidalgo serà l’encarregat de fer d’speaker ¬–com en els darrers 33 anys– d’una festa especial i màgica.

La celebració del Cós Blanc forma part de la festa major d’hivern de Salou. Podeu consultar tots els actes en aquest enllaç.