3 miradors TOP que no et pots perdre

El municipi de Salou té una de les zones més privilegiades de la Costa Daurada, tant per les platges i cales, com per l’entorn natural i salvatge que les envolta.

Al llarg d’aquestes cales, seguint el camí de Costa en els seus gairebé 10km de distància, podem trobar fins a 40 miradors per a gaudir del Mediterrani i de la preciosa zona costanera de Salou.

Encara que tots són ideals i t’aconsellem que facis la ruta dels miradors per a poder gaudir de l’experiència completa, aquest és el nostre top 3 que no et pots perdre per res del món:

  • Mirador de la Punta Prima: Des d’aquí podràs veure unes de les millors postes de sol del municipi, envoltat de vegetació salvatge. A més a més, podràs divisar una de les cales més singulars i naturals de tota Catalunya: la Cala de la Punta del Cavall.

  • Mirador de la Platja Llarga: A 30 metres per damunt del nivell del mar, es troba enmig del Parc Natural de la Platja Llarga amb moltes espècies autòctones. El mirador flotant t’ofereix unes vistes panoràmiques impressionants de la Platja Llarga i de les seves dunes protegides.

  • Mirador de La Falconera: Un imponent penya-segat eleva el far de Salou, de l’any 1858. Un espai que evoca pau i tranquil·litat al centre de Cap Salou, zona de gran interès cultural, històric i geològic.