3 plans irresistibles per Setmana Santa a Salou

S’apropen les vacances de Setmana Santa i a Salou volem presentar-te tres plans irresistibles perquè puguis gaudir-les al màxim.

¿Preparat per a unes vacances inoblidables? T’ensenyem tres alternatives per fer aquesta Setmana Santa i gaudir d’experiències úniques.

  1. Mirador flotant de la platja Llarga
    Submergeix-te en la màgia del Mediterrani amb aquest mirador flotant situat a uns 30 metres per sobre del nivell del mar. Contempla les seves espectaculars vistes i endinsa’t en la vegetació autòctona que l’envolta. I si busques gaudir de les millors panoràmiques del municipi, completa la Ruta dels Miradors que compta amb més de 23 punts d’observació.

  1. Conjunt escultòric Jaume I

Reviu la història de Salou des del lloc on el rei Jaume I va partir cap a la conquesta de Mallorca. Apropa’t a l’antic port de la ciutat (carrer Colón) i admira aquesta obra elaborada per l’escultora Natàlia Ferré que reflexa l’esperit indomable i la determinació del monarca. A més, uns metres més endavant, podràs trobar el nou mural de l’artista Pilarín Bayes que també narra la gesta històrica. I si ets un gran amant de l’art, no et pots perdre la resta d’escultures que podràs trobar al llarg del municipi.

  1. PortAventura World

Celebra l’arribada de la primavera a PortAventura amb la “Easter Celebration“, una nova temporada plena de sorpreses màgiques i espectacles emocionants. A més, gaudeix de la reapertura de Ferrari Land, una opció perfecta per als amants de la velocitat i l’adrenalina.

I si tens planejat quedar-te més temps a Salou, aprofita per explorar el passat del municipi amb visites arqueològiques gratuïtes els dies 6 i 7 de maig al jaciment protohistòric de La Cella – Kallipolis – i la Vila Romana de Barenys.

Pren nota i prepara’t per viure unes vacances emocionants i plenes d’aventures al municipi. ¿T’ho perdràs?