5 plans per gaudir del bon temps a Salou

Et portem els millors plans per gaudir a l’aire lliure mentre aprofites el bon temps.

salou lugares instagrameables

La primavera ha arribat a Salou i amb ella el bon temps, per això et portem una àmplia varietat d’activitats per gaudir a l’aire lliure. Des de passejos amb espectaculars panoràmiques fins a moments de relaxació, aquí et presentem cinc plans per aprofitar al màxim aquesta temporada:

  1. Recorre el Camí de Costa i la Ruta dels Miradors.

Descobreix la joia més espectacular del municipi, el Camí de Costa. Un sender de 9 km que recorre el litoral, oferint una experiència única. A més, podràs aprofitar per visitar els més de 23 punts d’observació amb vistes al Mediterrani i a l’entorn natural a la Ruta dels Miradors.

  1. Descobreix el passeig Jaume I.

Submergeix-te en la vitalitat del passeig Jaume I, l’arteria principal del municipi i un dels llocs més característics de la capital de la Costa Daurada. Gaudeix de les seves majestuoses palmeres i reviu la història gràcies al monument a Jaume I, que commemora la partida del monarca cap a la conquesta de Mallorca.

  1. Visita el Parc de la Cala Morisca i el Far.

Explora els més de 9.200 m² que conformen el parc de la Cala Morisca, un espai ple de vegetació autòctona al costat del mar i amb impressionants penya-segats. A més, a només cinc minuts, podràs visitar la zona del Far, on trobaràs diversos miradors i l’emblemàtica torre que porta il·luminant el golf de Sant Jordi més d’un segle.

  1. Relaxa’t a la platja.

Gaudeix d’una jornada tranquil·la a una de les 25 platges i cales del municipi. Des de sorres fines i daurades fins a aigües cristal·lines i poc profundes, trobaràs el lloc perfecte per relaxar-te sota el sol, mentre et deixes emportar per la brisa del Mediterrani.

  1. Salou sobre rodes.

Explora la capital de la Costa Daurada en bicicleta gràcies a la seva àmplia varietat de rutes per a tots els nivells. Des de ciclisme de carretera fins a passejades en família, Salou destaca pel seu compromís amb el cicloturisme i posa a la teva disposició diversos recursos per viure una experiència ciclista incomparable.

En definitiva, la primavera a Salou ofereix una àmplia gamma d’activitats per gaudir a l’aire lliure. Ja sigui explorant senders panoràmics, relaxant-se a la platja o recorrent la ciutat en bicicleta, hi ha alguna cosa per a tots els gustos.

Així que prepara’t per gaudir del bon temps i completar aquests plans emocionants!