Aquesta primavera, descobreix la gastronomia de Salou

Tots necessitàvem sentir els raigs del sol, la calor, el bon ambient, canviar el paraigua per l’ombrel·la i sentir allò que diu aquest, que la sang s’alteri, perquè ja ha arribat la primavera a Salou!

I és que és veritat que Salou és un lloc per a visitar en totes les estacions de l’any, però la primavera cobreix la ciutat d’una aroma diferent. Una aroma que t’embolica i fa que comencis el dia de la millor manera possible gràcies a l’agenda gastronòmica que et té preparada.

En la capital de la Costa Daurada estimem la gastronomia mediterrània, i per això, un any més, et convidem a visitar el nostre municipi i a gaudir d’una experiència única al costat del Mediterrani mentre et delectes amb les millors creacions gastronòmiques.

Tens al teu abast l’oportunitat de viure i gaudir de la fira gastronòmica més important del municipi amb la jornada Tasta Salou, en la qual tots els dijous trobaràs les creacions més delicioses de diversos restaurants de la zona. De fet, cada setmana podràs descobrir les noves propostes en les xarxes socials de @tastasalou i @visitsalou.

Si ets dels quals els agrada provar de tot i descobrir noves sensacions, estàs en el lloc indicat, perquè del 5 al 7 de maig, amb Sabor Salou, tota la cuina salouenca surt al carrer i es reuneix en un mateix lloc, el Passeig Jaume I.

A més, queden pocs dies per a continuar gaudint de la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs. T’animem a provar una gran varietat d’increïbles plats amb el millor arròs del Delta com a protagonista. Tens fins al diumenge 7 de maig!

D’altra banda, si el teu paladar és més clàssic, Salou té preparat per a tu el Gastrotour, amb el qual podràs trobar una ruta diversa i tematitzada en els diferents restaurants de Salou del 2 a l’11 de juny. I recorda ! el 18 de juny és la novetat del calendari gastronòmic de Salou i la seva missió és donar la benvinguda a l’estiu d’una manera saborosa i emocionant per a tots els sentits: Amb gust d’estiu

I què hi ha més bonic que passejar al costat d’una mar banyada pel vermell capvespre de la primavera mediterrània? Nosaltres creiem que neda, per això et recordem que tens una cita amb la Ruta dels Miradors, una sendera formada per 23 miradors que uneix mar i muntanya amb el qual descobriràs l’autèntica naturalesa autòctona.

Llavors, estàs preparat/a per a descobrir Salou més que mai?

No et perdis l’essència de la primavera a Salou. Consulta tota l’agenda gastronòmica 2023!