Arriba la cinquena edició de “Sabor Salou”, fira gastronòmica de productes DOP

El Passeig Jaume I acollirà, del 17 al 19 d’abril, una nova edició de “Sabor Salou”, la cita gastronòmica que us permetrà descobrir i gaudir de les diferents propostes gastronòmiques que s’elaboren en aquestes comarques, maridades amb els excel·lents vins del Camp de Tarragona.

La fira, que pretén ser un referent a la demarcació, es presenta com una plataforma idònia per a restauradors i empreses que volen promocionar i vendre els seus productes.

L’accés a la fira serà gratuït i per poder degustar les diferents propostes gastronòmiques que es presentaran a “Sabor Salou” caldrà adquirir un ‘pack’ de degustació que costarà 5 euros. Aquests ‘packs’ inclouran una copa de vidre commemorativa de l’esdeveniment i amb la que es podran fer els tastets, i 3 salouets, unes monedes fetes expressament per a l’ocasió.

“Sabor Salou” també inclou tallers formatius, conferències, tastos i demostracions, i la fira està adreçada al públic adult i familiar. Així que ja ho sabeu, visiteu Salou del 17 al 19 d’abril, us deixarà un bon sabor!