Arriben les Jornades Gastronòmiques del Calamar 23!

Si ets amant de la gastronomia i també del turisme de costa, tenim bones noticies per a tu. Del 10 al 26 de novembre torna la tradició amb la 9a edició de les Jornades gastronòmiques del Calamar a Salou.

A Salou, el mar ha tingut una gran rellevància durant tota la història del municipi. Tant cultural com gastronòmicament, la capital de la Costa Daurada s’ha enriquit de l’entorn mediterrani que posseeix, i és dintre d’aquest context on trobem al calamar com un dels aliments més tradicionals i genuïns de la nostra cuina. Per aquest motiu, donem el tret de sortida de les jornades on honrem aquest tresor de la mar en la seva màxima expressió.

Del 10 al 26 de novembre, els catorze establiments participants et conviden a delectar-te amb una varietat de plats que tenen al calamar com a protagonista indiscutible. Aquest deliciós ingredient es combinarà de maneres sorprenents i es maridará amb vins joves i un Cava Brut Nature de la Cooperativa vinícola Covides.

Si desitges formar part de la festa gastronòmica i explorar les creacions d’aquests talentosos xefs, t’animem a descobrir totes les propostes al llibret de les Jornades del Calamar 2023, que pots descarregar directament aquí

Vine i submergeix-te en una experiència culinària que celebra la riquesa del calamar en la tradició culinària de Salou!