Busques experiències úniques a la capital de la Costa Daurada?

Salou ha programat un gran ventall de propostes al llarg de tot l’estiu que et seduiran i satisfaran les teves inquietuds i curiositats. Es tracta d’activitats adaptades a tots els públics i gustos. Art, cultura, música i tradicions són alguns dels al·licients d’aquest estiu a Salou que, de ben segur, farà que guardis un record inesborrable i màgic de la ciutat.

Si t’agrada la platja, et recomanem passejades tranquil·les al llarg de les nou platges i cales que t’ofereix la ciutat, i que pots completar amb diverses activitats nàutiques i bons àpats de cuina mediterrània a peu de platja.

Però Salou és molt més que mar, sol i sorra daurada. Salou també és tradició. Per això, et convidem a gaudir de la tradicional Calada de Malles de Sant Pere, el dissabte 19 d’agost, a les 20.30h, a la platja de Ponent-Espigó del Moll. També et recomanemel cicle de sardanes (el 22 de juliol, 12 d’agost i 11 de setembre) al Passeig Jaume I, a les 20h; i els concerts d’havaneres que se celebraran els dies 29 de juliol (Parc de la Ciutat), i 8 (Plaça de les Comunitats Autònomes) i 26 d’agost (Cap Salou, a Cala Crancs), sempre a les 20h.

Salou

A Salou, durant l’estiu, hi ha dos escenaris molt importants: la Masia Catalana i les Fonts. La Masia Catalana acull, fins al 30 de setembre, de 19h fins a la mitjanit, el Mercat de Nit, oferint una gran varietat de productes artesanals. D’altra banda, les Fonts et faran viure cada nit moments màgics amb els seus espectacles de llum, color, música i aigua. Pots consultar els diferents horaris aquí.

Salou, com a destinació amb el segell de Turisme Familiar, ofereix també activitats dirigides als més petits, com les actuacions de Sésamoaventura o bé cinema a l’aire lliure. Els joves, per la seva banda, gaudiran amb un programa musical on hi trobaran alguns dels grans protagonistes de les bandes sonores d’aquest estiu, com Luis Fonsi o Rosario.

Tallers, activitats infantils, el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou, i el Summer market són altres activitats que podràs viure a la capital de la Costa Daurada i que completen l’estiu perfecte.

Salou és el destí ideal per les vostres vacances aquest estiu. T’hi esperem!