5 calas por ver en salou

Cinc cales de Salou que no et pots perdre

Salou destaca pels seus més de 25 platges i cales urbanes i salvatges de sorra fina i aigües cristal·lines, per un temps suau i estable durant tot l’any i per infinitat de propostes per a tota la família.

En aquest article de blog, t’expliquem les cinc cales de Salou que mai has de perdre’t quan vinguis.

La primera d’elles és la Cala Llenguadets, perfecta per a passar un dia tranquil sense allunyar-te del passeig Jaume I de Salou. De fet, és una de les primeres parades que formen part del Camí de Ronda.

La Cala Penya Tallada és una altra imprescindible, una cala d’una bellesa espectacular, natural i salvatge.

cala penya tallada en salou

 

Cala Font és una de les cales amb aigües més tranquil·les de Salou. De fet, les seves cristal·lines aigües permeten veure el fons marí i practicar tub respirador en família. El millor és que es pot arribar seguint el Camí de Ronda.

Just al costat de Cala Font, se situa Cala Vinya, una cala petita però preciosa per a passar el dia envoltats de naturalesa.

 

Cala Crancs és una cala de sorra fina i orada té un gran espai per a gaudir de Salou amb més tranquil·litat. A més, també té zona de fondejo on practicar esports aquàtics.

Un dels seus atractius principals és el mirador de Cala Morisca, just al costat. I és que Salou està plena d’impressionants miradors.

cala crancs salou

 

A Salou s’amaguen moltes més cales i platges, algunes totalment desconegudes.

Et vens a trobar-les i a gaudir-les?