Compte enrere del Cós Blanc de Salou

L’inici d’un nou any a Salou activa sempre el compte enrere per a una de les celebracions més importants del municipi: el Cós Blanc, la culminació de la Festa Major d’Hivern.

IMG_6748

El 3 de febrer (a partir de les 19h) és la data escollida enguany per a la celebració del Cós Blanc 2018, un esdeveniment que s’explica amb unes xifres úniques: més de 32.000 persones, 25.000kg de confeti, 2.500 participants repartits entre les més de 25 colles inscrites i milers de Watts de llum i so.

IMG_6962

Però, què i qui hi ha al darrere d’aquest espectacle de música, llum i confeti? Com preparen les 28 colles inscrites les respectives carrosses amb els què participaran al Cós Blanc? La Sandra Plaza, del Grup Esplai Salou, i en David Martí, de la Colla La Gresca, ens parlen de la història de seves entitats, les anècdotes i les experiències personals que han viscut durant el Cós Blanc, una de les seves majors passions.

El Cós Blanc, però, no és un acte aïllat. És la culminació de la Festa Major d’Hivern de Salou, una celebració que compta amb més de 70 actes programats per a tota la família, entre els quals hi trobem activitats culturals i infantils, concerts gratuïts, humor, pirotècnia, cercaviles i competicions esportives, entre moltes altres.

Així què, preparades i preparats? Som-hi!!!