Del 30 d’agost al 2 de setembre, viatgeu al passat de Salou

Un any més, Salou us convida a viatjar en el temps fins a l’època medieval del nostre municipi: del 30 d’agost al 2 de setembre, no us perdeu la XXIII Festa del Rei Jaume I!

Dins el context de la partida de les tropes del Rei Jaume I cap a la conquesta de Mallorca l’any 1229, la capital de la Costa Daurada es vesteix de gala medieval per tal que visqueu una experiència única.

Com ja és habitual, podreu gaudir del Mercat Medieval que se celebrarà als carrers del Nucli Antic de Salou i la plaça Bonet: productes fets a mà, gastronomia, elements festius… no hi podeu faltar!

A més, esdeveniments com el Campament Medieval (prop del Mercat Municipal) o el Racó Infantil (al jardí de la Biblioteca Pública Municipal de Salou) garanteixen la màxima diversió per a tota la família.

Finalment, el dissabte 1 de setembre se celebrarà l’acte principal de la Festa: la Sortida del Rei Jaume I i el seu Seguici, una recreació història apassionant que comptarà amb més de 300 participants, i que partirà de la Torre Vella per a omplir Salou d’un ambient històric i festiu únic.

Consulteu el programa oficial