Del 30 d’agost al 2 de setembre, viatgeu al passat de Salou

Un any més, Salou us convida a viatjar en el temps fins a l’època medieval del nostre municipi: del 30 d’agost al 2 de setembre, no us perdeu la XXIII Festa del Rei Jaume I!

Dins el context de la partida de les tropes del Rei Jaume I cap a la conquesta de Mallorca l’any 1229, la capital de la Costa Daurada es vesteix de gala medieval per tal que visqueu una experiència única.

IMG_8284

Com ja és habitual, podreu gaudir del Mercat Medieval que se celebrarà als carrers del Nucli Antic de Salou i la plaça Bonet: productes fets a mà, gastronomia, elements festius… no hi podeu faltar!

A més, esdeveniments com el Campament Medieval (prop del Mercat Municipal) o el Racó Infantil (al jardí de la Biblioteca Pública Municipal de Salou) garanteixen la màxima diversió per a tota la família.

IMG_8246

Finalment, el dissabte 1 de setembre se celebrarà l’acte principal de la Festa: la Sortida del Rei Jaume I i el seu Seguici, una recreació història apassionant que comptarà amb més de 300 participants, i que partirà de la Torre Vella per a omplir Salou d’un ambient històric i festiu únic.

Consulteu el programa oficial