Descobreix el Salou més fotogènic

Quins creieu que són els llocs més fotogènics de Salou? Pilons? El Camí de Ronda? Les cales? El Far? El Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i la comunitat d’InstagramersTGN ha començat a elaborar l’IgersMapSalou, un mapa que recollirà els llocs del municipi més Instagramers o, el que és el mateix, els racons que tenen més atractiu fotogràfic. Aquest mapa, que serà editat en paper i que també es podrà consultar on-line a les webs del Patronat Municipal de Turisme de Salou i d’IgersMap, estarà a disposició dels turistes que visitin Salou a partir de la pròxima temporada turística, en diferents idiomes.

@igersmap

La creació d’aquest mapa, l’IgersMapSalou, es fa a través de dues convocatòries d’Instawalks, rutes guiades durant les quals els Instagramers recorren les zones més fotogèniques de la capital de la Costa Daurada, capten les imatges i les pengen a Instagram amb el hashtag #IgersMapSalou. El primer d’aquests Instawalks es va dur a terme el passat diumenge 17 de setembre, i el següent se celebrarà el dissabte 18 de novembre. Amb tot, es convida a tothom que tingui bones fotografies actuals del municipi que les etiqueti amb el hashtag #IgersMapSalou a Instagram i se sumi al projecte.

IMG-20170918-WA0004

Al final de les dues activitats, es preveu comptar amb unes 300 imatges de Salou que serviran per a identificar els punts en un mapa físic i en un altre de virtual que, després, els turistes que visitin el municipi podran recórrer al seu aire.