Descobreix les activitats que Salou té per oferir-te aquest 2024

Amb plans i activitats per a tots els gustos, et presentem la programació del 2024 perquè puguis gaudir al màxim del municipi.

Si estàs buscant emocionants aventures i experiències inoblidables, Salou és la destinació perfecta per a tu. Vine a gaudir d’una àmplia gamma d’esdeveniments i activitats emocionants al llarg de tot l’any:

Per als aficionats a l’esport:

No et perdis la 10K el 27 d’abril, el Triatló Challenge el 2 de juny o la Mussara Salou per als fanàtics del ciclisme el 26 de maig. Si prefereixes gaudir del bàsquet femení, tens una cita amb els més de 600 partits de la Costa Daurada Basket Cup 2024.

Per als amants de la gastronomia:

Des de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a l’abril, o la fira Sabor Salou al maig fins al Gastrotour al juny, trobaràs ua festa per als teus sentits! Sense passar per alt el mes de novembre que, com cada any, està dedicat al nostre producte estrella amb les Jornades del Calamar i la Festa del Calamar.

Per als entusiastes del motor:

L’emoció està garantida amb la ruta motera PuntApunta al maig. Si ets dels més clàssics podràs gaudir del Rally Catalunya Costa Daurada Legends al juny i si et va la marxa no et pots perdre el Rally RACC Catalunya-Costa Daurada a l’octubre.

Per als addictes a l’adrenalina i la diversió:

PortAventura World t’espera amb esdeveniments emocionants durant tot l’any, des del carnaval al febrer i març fins a les celebracions d‘Halloween a l’octubre i les festes nadalenques al desembre. A més, gaudeix dels més de 40 artistes convidats al Boombastic PortAventura World.

Per als amants de la cultura i la tradició:

Reviveix la tradició marinera amb la calada de les malles al juliol, celebra el magnetisme de les Nits Daurades a l’agost amb el seu tradicional castell de focs artificials, i rendeix homenatge a la història amb la festa del Rei Jaume I al setembre.

I aquests són només alguns dels emocionants esdeveniments que podràs gaudir al municipi al llarg d’aquest 2024.

Si vols conèixer més detalls i mantenir-te al dia de les novetats, no oblidis consultar la nostra agenda on podràs descobrir totes les activitats programades.