Descobreix Salou a la tardor en 3 dies

Benvingut a Salou, la capital de la Costa Daurada no sols a l’estiu!

Planeges una escapada de tres dies? Estàs en el lloc correcte.

En aquest article, podràs trobar una guia completa per a aprofitar al màxim la teva visita a Salou i gaudir de tots els llocs encantadors que té per a oferir-te el municipi.

Primer Dia

Comença l’aventura en el Passeig Marítim gaudint de les vistes al mar Mediterrni que tant caracteritza a Salou, per a després descobrir alguna de les 25 platges i cales que pertanyen al municipi.

Des de les platges més urbanes, la zona de Llevant on està també la zona més turística de Salou i fins a les cales més naturals i salvatges situades en Cap Salou.

A la tarda, tornant al passeig Jaume I, ens centrem en els preciosos i modernistes Xalets que decoren la primera línia de mar. També, durant tot el passeig es troben alguns monuments com el del Rei Jaume I o la Dona Puntaire amb les Fonts Ornamentals.

Segon dia

En el teu segon dia, et convidem que descobreixis el camí de costa, que voreja totes les platges i cales de Salou. A part del bon temps i les vistes a la mar, el camí s’omple dels colors de la tardor i queda un paisatge increïble.

Aquesta sendera de gairebé 10km és un projecte sostenible de recuperació del litoral més natural de Salou. Des del monument  de Pilons i fins al Faro de Salou, podreu gaudir de les vistes al mediterrani i conèixer les diferents cales i platges que hi ha en el recorregut. Durant aquest camí de ronda, també es troben alguns dels millors miradors de la Costa Daurada, així que durant tot el recorregut t’acompanyen unes vistes increïbles.

Per a acabar el segon dia, prova la gran varietat gastronòmica de Salou. El municipi té una oferta molt variada de restaurants, tria el que més et vingui de gust i acaba el dia amb un bon sopar mediterrani.

Tercer dia

Per a tu últim dia a Salou, submergeix-te en la diversió sense límits que ofereix el parc temàtic Port Aventura World o Ferrari Land. Passaràs un dia inoblidable amb l’enorme varietat d’atraccions i activitats que es poden fer dins del parc.

A altre, ara a la tardor, com és famós ja, Port Aventura es prepara temàticament d’Halloween per a rebre als més valents que es vulguin endinsar en el seu món dels morts.

Adrenalina, màgia i una mica de por t’esperen al parc temàtic més famós del país.

I aquí ho tens! El teu itinerari per a esprémer al màxim els tres dies que estiguis visitant Salou. Recorda que això és només una petita mostra de la gran quantitat de coses que la ciutat té per a oferir.