Descobreix Salou a l’estiu en 3 dies

Benvinguts a Salou, el destí de vacances per excel·lència de la Costa Daurada!

Si estàs planejant una escapada de tres dies, has arribat al lloc perfecte.

En aquest article, t’oferirem una guia completa per aprofitar al màxim la teva visita a Salou i descobrir tot el que aquesta encantadora ciutat té per oferir.

Primer dia

Comença la teva aventura a Salou amb un passeig. Pots començar pel Passeig Marítim, on caminaràs al costat del Mediterrani, i continuar el teu recorregut descobrint alguna de les 25 platges i cales que alberga el municipi.

Des de platges urbanes com a la zona de Llevant fins a cales més naturals i salvatges a la zona de Cap Salou.

A més, t’animem a conèixer tots els racons de Salou. Puja al Trenet Turístic i no et perdis res!

A la tarda, el Passeig Marítim de Jaume I et convida a descobrir els xalets modernistes, els punts d’interès, els monuments dedicats al Rei Jaume I o la Dona Puntaire amb les Fonts Ornamentals.

Segon dia

En el teu segon dia, t’animem a descobrir el Far de Salou, un símbol emblemàtic de la ciutat a l’abric de la costa abrupta i allunyat del soroll de la capital de la Costa Daurada.

Pots continuar el teu viatge per la Cala Morisca i pel parc natural de la Platja Llarga amb el seu mirador flotant, on gaudiràs d’unes vistes espectaculars de la costa i podràs capturar fotografies inoblidables.

A la tarda, si ets amant dels esports aquàtics o simplement vols passar un moment inoblidable al mar, pots llogar una taula de paddle surf o participar en alguna de les múltiples activitats disponibles.

Tercer dia

En el teu últim dia a Salou, pots submergir-te en la diversió sense límits que ofereix el parc temàtic PortAventura World o Ferrari Land, o si ho prefereixes pots optar per opcions com Bosc Aventura o els 2 kàrtings que ofereix el municipi.

En tots dos passaràs un dia inoblidable explorant les seves diferents àrees temàtiques i gaudint de la màgia i l’adrenalina.

Per acabar, després d’un dia ple d’emocions, relaxa’t en un dels restaurants de Salou i gaudeix d’una deliciosa cuina mediterrània.

I ja ho tens! Un itinerari de tres dies per gaudir al màxim de Salou. Recorda que aquesta és només una petita mostra de tot el que aquesta ciutat té per oferir.