Descobriu el passat de Salou amb la XXIV Festa del Rei Jaume I!

La fi del mes d’agost us regala, com ja és costum, una oportunitat única de descobrir el passat històric de Salou: del 5 al 8 de setembre, ens veiem a la XXIV Festa del Rei Jaume I!

Així, i durant 4 dies, Salou es vesteix de gala per tal de rememorar la partida de les tropes del Rei Jaume I cap a la conquesta de Mallorca l’any 1229.

I que hi trobareu a la capital de la Costa Daurada? Doncs, com és habitual, el Mercat Medieval ─als carrers del Nucli Antic de Salou i a la plaça Bonet─ serà un dels principals protagonistes, amb una selecció de productes artesanals, gastronomia, elements festius…

El Campament Medieval ─prop del Mercat Municipal de Salou─ i l’Espai Infantil ─als Jardins de la Biblioteca Municipal─ són 2 dels espais que tampoc us podeu perdre.

Finalment, i per tal de viure l’essència de la nostra història en primera persona, us recomanem que no us perdeu la Sortida del Seguici ─dissabte 7 de setembre a partir de les 19h─, que culminarà amb la Gran Actuació de tots els elements i grups d’animació a la platja de Llevant. Ah, i no oblideu el Torneig de Horseball Jaume I del diumenge 8 de setembre!

Ens acompanyeu en aquest emocionant viatge al passat de Salou?

Consulteu el programa oficial