Descobriu els indrets TOP de Salou

Si teniu pensat visitar Salou, hi ha determinats indrets que no us podeu perdre. Preparats doncs per a descobrir els llocs TOP de la capital de la Costa Daurada?

Com a ciutat mediterrània, Salou us convida a gaudir de la millor combinació de platja, arquitectura, història i paisatges inoblidables. Així, si viatgeu al nostre municipi, no us podeu perdre experiències com el Camí de Ronda, un sender de gairebé 6,5km que voreja el mar i que us regala autèntiques postals plenes de bellesa.

El Camí de Ronda us portarà, de fet, a descobrir alguns dels altres punts imprescindibles de Salou: el Far –construït l’any 1885– i els miradors de la Punta de Cavall i el recentment inaugurat a Cala Morisca.

Si sou amants de l’arquitectura, heu de fotografiar espais com el Xalet Bonet –només un dels espectaculars Xalets Modernistes–, l’edifici de la Capitania, l’Església de Santa Maria del Mar i la Torre Vella, un dels punts més simbòlics de la capital de la Costa Daurada.

Altres indrets imprescindibles són el Moll i el Monument al Pescador, les Oliveres Monumentals, el Parc de la Ciutat o la Masia Catalana, sense oblidar la màgia de les Fonts Ornamentals. Ah, i no oblideu fer-vos una fotografia als 2 Landmarks de Salou!

I doncs, a punt per a no deixar escapar cap detall de Salou?