Descobriu els indrets TOP de Salou

Si teniu pensat visitar Salou, hi ha determinats indrets que no us podeu perdre. Preparats doncs per a descobrir els llocs TOP de la capital de la Costa Daurada?

Com a ciutat mediterrània, Salou us convida a gaudir de la millor combinació de platja, arquitectura, història i paisatges inoblidables. Així, si viatgeu al nostre municipi, no us podeu perdre experiències com el Camí de Ronda, un sender de gairebé 6,5km que voreja el mar i que us regala autèntiques postals plenes de bellesa.

CRP_MG_2084

El Camí de Ronda us portarà, de fet, a descobrir alguns dels altres punts imprescindibles de Salou: el Far –construït l’any 1885– i els miradors de la Punta de Cavall i el recentment inaugurat a Cala Morisca.

PB_MG_8758

Si sou amants de l’arquitectura, heu de fotografiar espais com el Xalet Bonet –només un dels espectaculars Xalets Modernistes–, l’edifici de la Capitania, l’Església de Santa Maria del Mar i la Torre Vella, un dels punts més simbòlics de la capital de la Costa Daurada.

Cap_MG_2123

Altres indrets imprescindibles són el Moll i el Monument al Pescador, les Oliveres Monumentals, el Parc de la Ciutat o la Masia Catalana, sense oblidar la màgia de les Fonts Ornamentals. Ah, i no oblideu fer-vos una fotografia als 2 Landmarks de Salou!

LM_MG_2968

I doncs, a punt per a no deixar escapar cap detall de Salou?