Descobriu els secrets naturals de Salou

Com sabeu, Salou es troba en una localització privilegiada, gràcies a la qual la capital de la Costa Daurada us ofereix una destinació amb petites joies naturals.

De fet, una de les zones més extenses del municipi és el Cap Salou, una extensió de terreny rocós que amaga espècies naturals pròpies i exclusives de la zona. A més doncs d’oferir-vos una infinitat d’indrets on gaudir de l’ombra i la tranquil·litat, el Cap Salou també amaga cales tan màgiques com Cala Crancs, la Penya Tallada o Cala Font, i és accessible tot resseguint el Camí de Ronda.

I com si es tractés de la cirereta del pastís, al Cap Salou hi trobareu el Far de la ciutat, una construcció d’allò més especial –accessible a peu o mitjançant el Trenet Turístic– que data del 1885 i que us oferirà unes vistes que us deixaran sense alè.

Així mateix, també hi podreu descobrir el nou Mirador de Cala Morisca, un autèntic tresor a la vora del Mar Mediterrani.

I si voleu gaudir d’un espai únic ple de pau i tranquil·litat, us recomanem que no oblideu visitar el Parc de la Ciutat, un espai de 15.750 metres quadrats ideal per a gaudir de la lectura o una agradable passejada.

Finalment, heu de saber que Salou compta amb segell de Vila Florida, una distinció que vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística de la nostra ciutat.