Descobriu els secrets naturals de Salou

Com sabeu, Salou es troba en una localització privilegiada, gràcies a la qual la capital de la Costa Daurada us ofereix una destinació amb petites joies naturals.

PT_MG_2420

De fet, una de les zones més extenses del municipi és el Cap Salou, una extensió de terreny rocós que amaga espècies naturals pròpies i exclusives de la zona. A més doncs d’oferir-vos una infinitat d’indrets on gaudir de l’ombra i la tranquil·litat, el Cap Salou també amaga cales tan màgiques com Cala Crancs, la Penya Tallada o Cala Font, i és accessible tot resseguint el Camí de Ronda.

mgasch_SALOU_170927__DSC8684 copia

I com si es tractés de la cirereta del pastís, al Cap Salou hi trobareu el Far de la ciutat, una construcció d’allò més especial –accessible a peu o mitjançant el Trenet Turístic– que data del 1885 i que us oferirà unes vistes que us deixaran sense alè.

Cala Morisca (blog)

Així mateix, també hi podreu descobrir el nou Mirador de Cala Morisca, un autèntic tresor a la vora del Mar Mediterrani.

PC_MG_2635

I si voleu gaudir d’un espai únic ple de pau i tranquil·litat, us recomanem que no oblideu visitar el Parc de la Ciutat, un espai de 15.750 metres quadrats ideal per a gaudir de la lectura o una agradable passejada.

CREL_MG_2053

Finalment, heu de saber que Salou compta amb segell de Vila Florida, una distinció que vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística de la nostra ciutat.

VilesFlorides_logo