El calamar esdevé protagonista a Salou

La història de Salou parla d’una tradició pesquera fortament arrelada al caràcter mediterrani de la nostra ciutat, la qual es reflecteix als nostres dies a través de diverses representacions culturals i una espectacular oferta gastronòmica. Per això, el darrers dies del mes de novembre i primers de desembre us convidem a gaudir de dos esdeveniments únics: la Festa del Calamar i les Jornades Gastronòmiques del Calamar “Del Mar a la Taula”. Us hi apunteu?

Festa Calamar 01

La 43a Festa del Calamar –del 27 de novembre al 2 de desembre– permetrà als amants de la pesca participar en una competició d’allò més espectacular. Així, cada dia –de 15.15h a 18.45h– els atrevits pescadors sortiran des del Nàutic de Salou a mar obert amb l’objectiu d’aconseguir el major nombre d’exemplars. Un cop a terra, les seves captures els permetran puntuar de la següent manera: calamar, 100 punts; sípia, 20 punts, i pop, 10 punts.

Calamar 2016 (post)

Per altra banda, les cuines de fins a 8 restaurants de Salou us oferiran –del 24 de novembre al 3 de desembre– deliciosos menús que comptaran amb el calamar com a principal protagonista. Els preus d’aquests menús oscil·laran entre 19€ i els 88€, i us permetran degustar l’espectacular cuina de la capital de la Costa Daurada.

Els 8 restaurants participants són: O Mar Restaurant, Le Sommelier, 4R Gastrobar, La Morera, Gastrobar Cook and Travel, Deliranto Alucinaciones Gastronómicas, Bandarra 2.0 i Gran Cafè Portofino.

Consulteu tota la informació de les Jornades “Del Mar a la Taula”