El Campionat del Món de windsurf arriba a Salou

Salou és una ciutat ideal per a la pràctica de l’esport: running, bicicleta, futbol, tennis i, com no podia ser d’altra manera, vela. És per això que, del 21 al 28 d’octubre, la capital de la Costa Daurada acollirà el Techno 293 World Championship, una prova de caràcter internacional senzillament espectacular.

Durant els 6 dies de competició, el Club Nàutic de Salou acollirà a més de 330 esportistes joves arribats de tot el món: Ucraïna, Argentina, Hong Kong, Singapur… per a un total de més de 30 nacionalitats i 12 curses. En definitiva, un aparador internacional per a la futura generació de campions del món.

Techno293 (cartell)

La prova servirà, a més, per a mostrar el potencial de Salou a l’hora d’acollir un esdeveniment relacionat amb els esports d’aigua, mitjançant equipaments com la Base Nàutica –inaugurada aquest mateix any–, especialment davant celebració el 2018 dels Jocs Mediterranis, durant els quals la capital de la Costa Daurada serà la seu oficial en la modalitat de Vela Lleugera, a més de Taekwondo.

Així doncs, esteu a punt per a viure el millor windsurf del món?

Actes més importants:

– Dissabte 21 d’octubre (19.30h): Inauguració del Campionat, amb una desfilada dels participants pel Passeig Jaume I.

– Diumenge 22 d’octubre: Inscripcions, mesuraments i Practic Race.

– Del dilluns 23 al dissabte 28 d’octubre: Proves en els dos camps de regates.

– Dissabte 28 d’octubre (19.00h): Cloenda i Lliurament de Trofeus.