La PortAventura Challenge Salou Costa Daurada t’espera el proper 31 de maig

L’arribada del bon temps convida a sortir a córrer, a anar amb bicicleta i, fins i tot, a llançar-se al mar. Aquesta és la proposta del PortAventura Challenge Salou Costa Daurada, una activitat esportiva d’èxit que es celebrarà a Salou el proper diumenge 31 de maig. Aquesta prova compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria d’Esports.

El triatló està adreçat a esportistes d’alt nivell i la prova consisteix en nedar 1,9 quilòmetres, recórrer 90 quilòmetres en bicicleta i realitzar una cursa de 21,1 quilòmetres.

Una altra de les proves que se celebrarà és la Short Challenge, una oportunitat per gaudir del triatló en el mateix escenari on hi participen esportistes d’alt rendiment, però amb unes distàncies menors.

Però a més d’aquestes competicions, dissenyades per a esportistes d’elit, la Challenge Salou també ha estat concebuda pels amants de l’esport en general, creant activitats de menor recorreguts. En aquest sentit, la PortAventura Challenge Salou Costa Daurada també organitza l’Aqua Challenge. Un duatló on hi podeu participar de manera individual o per relleus, amb una distància de 1.000 metres de natació i 10 quilòmetres de cursa a peu.

 Els organitzadors de la prova també volen fomentar l’activitat esportiva en els nens i per això proposen diferents curses a peu segons les edats dels xiquets. D’aquesta manera, tota la família pot participar en la PortAventura Challenge Salou Costa Daurada

Ja ho veieu, el dia 31 de maig no us quedeu a casa! Sortiu a córrer, a nedar i aneu amb bicicleta participant en aquest esdeveniment esportiu. Gaudireu d’una gran festa de l’esport, fareu salut i descobrireu l’encant de la capital de la Costa Daurada.