El ral·li més clàssic torna a Salou

Després de l’emoció del 53è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, Salou es prepara per acollir una nova cita del món del motor que us permetrà viatjar al passat: el Rally Costa Daurada Legend.

Rally Costa Daurada Legend 2017 02

La tercera edició d’aquest espectacular esdeveniment esportiu –organitzat per l’Escuderia Baix Camp– portarà els millors vehicles de ral·li dels anys 70, 80 i 90 a recórrer mítics trams de les comarques del Baix Camp i el Priorat: La Mussara, Escaladei, El Molar, Montsant… i amb sortida des del Passeig Jaume I de Salou.

El resultat? Dos dies i 13 trams en carretera tancada, per a 133km cronometrats i 494km de recorregut total durant els quals els 80 participants procedents de 5 països miraran de proclamar-se campions d’una prova que combina velocitat i regularitat.

Rally Costa Daurada Legend 2017 01

Pel que fa als autèntics protagonistes de la prova, els vehicles històrics, hi podrem trobar exemplars dels mítics Audi Quattro i Lancia Delta HF Integrale, a més del Renault Clio Williams, el Volkswagen Scirocco original i l’Alfa Romeo Giulia Sprint GT, entre d’altres.

Preparats per a gaudiu d’un viatge al passat del món de ral·lis?