El rei Jaume I torna a Salou

Agost s’acomiada de Salou de la millor forma, amb la festa del rei Jaume I! Una celebració que agrupa esdeveniments culturals, recreacions històriques, mercats ambulants medievals i molta diversió per a tots els públics.

De l’1 al 4 de setembre, Salou viatja a l’època Medieval per a commemorar la conquesta de Mallorca per part del rei Jaume I l’any 1229.

I per què ho commemorem a Salou? Doncs perquè les tropes del rei Jaume I van sortir des del port d’aquesta localitat cap a Mallorca. Per alguna cosa en el passeig Jaume I trobareu un monument en el seu honor. Us sona, oi? No us ho podeu perdre!

Durant aquests 4 dies podreu degustar tot tipus d’elaboracions i productes artesanals en el Mercat Medieval, veure com es treballava en els antics oficis, visitar un Campament Medieval i gaudir amb els més petits de la casa en atraccions a mesura per a ells.

I, sens dubte, el millor es reserva per al final amb el gran la desfilada del rei Jaume I i tota la seva comitiva el dissabte 3 de setembre. Una recreació històrica que comença a la Torre Vella i acaba a la platja de Llevant amb un gran espectacle final.
Trobaràs tota la informació en la web i en el programa. T’ho perdràs?