Els 5 millors llocs per veure el capvespre a Salou

Salou no només et pot captivar amb les seves platges i l’ambient, sinó que també pels seus capvespres.

Quan el sol es diu adéu a l’horitzó, el cel i el mar del municipi es tenyeixen de colors taronja i rosats que et deixaran bocabadat.

En aquest article, et revelem quatre punts impressionants des d’on gaudir del millor capvespre.

 

Mirador de la Bocana. Situat al costat de l’Espigó del Moll, ofereix unes vistes espectaculars de la costa. Potser és un dels miradors menys coneguts, però és ideal per contemplar la posta de sol.

No oblidis portar la teva càmera! Aquest lloc és perfecte per capturar fotografies del capvespre.

Pilons. Aquest és un altre dels millors llocs per observar el capvespre.

Des del 1998, acull un espectacular monument d’Antoni Rosselló Til, que simbolitza una vela de cara al vent, en honor al seu passat pesquer.

A més, si t’agrada la gastronomia, en aquesta zona pots trobar una gran varietat de restaurants tant de cuina local com internacional.

Mirador Punta del Po-roig. Aquest mirador és un lloc impressionant per contemplar com s’amaga el sol a l’horitzó del mar Mediterrani.

Està ubicat a la meitat del recorregut del Camí de Ronda, entre la cala dels Llenguadets i la platja dels Capellans.

Al cim es conserven dos nius de metralladores de la Guerra Civil Espanyola. La funció d’aquests era prevenir els possibles atacs per mar o desembarcaments.

A més, a la punta rocosa d’aquest lloc, trobaràs 3 plataformes de fusta, on pots seure i picar alguna cosa mentre contemples el capvespre.

Punta Prima. Si t’agrada la natura, aquest és el teu lloc ideal! Aquest lloc està envoltat de pins i té la combinació perfecta de roca i mar.

Amb vistes a la Cala Penya Tallada i amb el so relaxant de la mar de fons, aquest mirador és un racó únic des d’on contemplar el capvespre.

Mirador de la Punta del Cavall. És el salient més accentuat, per la qual cosa podràs gaudir d’unes impactants vistes panoràmiques de tota la costa.

És un racó de gran interès visual; tant per les vistes com per l’entorn natural, i es constitueix com un promontori rocós que sobresurt uns 2 km de la línia de la costa i s’eleva fins als 75 metres.

A més, compta amb diverses plataformes de fusta on pots seure i fins i tot fer un pícnic mentre gaudeixes de la posta de sol, com en el Mirador Punta del Po-roig.

No dubtis a explorar aquests racons durant la teva visita a Salou. Els seus capvespres segur que et captivaran!