La Festa del Rei Jaume I

Del 31 d’agost al 3 de setembre, la capital de la Costa Daurada viatja a l’època medieval en commemoració al rei Jaume I i la seva conquesta de Mallorca l’any 1229, que va partir des del port de Salou.

La festa del Rei Jaume I reuneix diferents esdeveniments culturals, recreacions històriques i activitats per a tot el públic.

A més a més, es realitza un Mercat Medieval al nucli antic de la ciutat. En aquest mercat trobaràs des de parades amb productes artesanals, antics oficis, exposicions, animació i molt més!

Per a concloure el cap de setmana, el diumenge 3 la festa escomet amb la desfilada del Rei Jaume I pels carrers de la vila acompanyat de diversos personatges com cavalls, peons, eclesiàstics, enginyers, metges, dames i nobles, entre d’altres.

Aquesta desfilada surt a les 19 h des de la plaça del Teatre Auditori de Salou i té com a objectiu recordar l’esdeveniment que va reunir, des del mes de maig fins al setembre de 1229, els personatges més importants de la nostra història medieval.

Per conèixer tots els detalls de la festa, pots consultar el programa d’activitats.