Gaudeix del Nadal a Salou

Com bé saps, ja ha arribat el Nadal a Salou! I, fas molt bé a passar el nadal aquí, perquè disposes de moltes activitats que et fascinaran, ja que estan pensades perquè, tant tu com la teva família i amics, gaudiu d’aquestes festes.

Creu-nos que a Salou no tindràs temps per a avorrir-te. En primer lloc, tens l’exposició ‘Nadal a la Torre Vella, on trobaràs preciosos diorames de la mà de la Associació Pessebrista de Tarragona. A quines esperes per a gaudir d’aquests preciosos murals? Pots anar de dilluns a dissabte de 18 a 20. Tens temps fins al 7 de gener!

Si ets més amant de la música, el 4 de gener, a les 19 h, tens el concert de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya en el Teatre Auditori de Salou.

Recorda que allí mateix disposaràs d’una bústia real a partir del dijous perquè els petits de la casa puguin deixar la seva carta per als Reis Mags.

 

D’altra banda, en la Masia Catalana, pots gaudir, un any més, de l’experiència ‘Un paratge Màgic’. Allí, els nens i nenes podran lliurar la seva carta en persona a Papà Noel.

A més, no et pots perdre l’arribada de Ses Majestats en el port de Salou, el dia 5 de gener a les 18 h en el Port de Salou. Tot seguit, començarà la cavalcada al Carrer Barcelona fins a la Torre Vella, per a donar els regals.

No t’oblidis del Tió de Nadal, i no faltis a la seva cita el 23 de desembre! Tant tu com els petits rebreu moltes sorpreses.

 

Aquestes són algunes de les moltes activitats que pots fer a Salou enguany. Però recorda que pots veure moltes més per Nadal a Salou, on trobaràs el programa de Nadal amb cadascuna de les diferents activitats.