Gaudeix de Salou a Semana Santa

Si encara no tens destinació decidida per a les teves vacances, et donem uns quants bons motius per a gaudir de Salou per Setmana Santa.

Les temperatures són suaus durant tot l’any, i a l’abril milloren encara més! Pel que pots gaudir de les platges de Salou tranquil·lament i fins i tot practicar-hi esport gràcies al seu programa de Salou, Platja tot l’Any.

mindfulness yoga playas salou

 

Salou és un lloc ideal per a mantenir-te en contacte amb la naturalesa. Aprofita la Setmana Santa per a desconnectar passejant pels 6,5 km que formen el seu Camí de Ronda i coneix a fons Cap Salou i tots els seus miradors.

 

Per descomptat, tot això sense oblidar la magnífica gastronomia salouenca. Tens molts restaurants on triar! Fins i tot restaurants amb estrella Michelin.

Jornadas gastronómicas del Calamar

 

I si el que et ve de gust és un tipus de visita més cultural, no et perdis els seus llocs històrics com el monument a Jaume I, la Torre Vella o les cases modernistes, entre elles el xalet Bonet.

 

Ah! I PortAventura i Ferrari Land obren el pròxim 8 d’abril. Si encara tens dubtes, comprova tot el que pots fer a Salou!