La màgia del Nadal arriba a Salou!

Amb l’arribada dels mesos més freds, us convidem a gaudir d’una de les èpoques més màgiques de l’any amb tota la família: un nou Nadal arriba a Salou!

I és que, de l’11 de desembre al 7 de gener del 2020, la capital de la Costa Daurada us ofereix les millors activitats festives i culturals per a viure l’esperit nadalenc en un marc incomparable.

Com ja és costum, no us podeu perdre l’”Exposició d’aus i bestiari autòcton català” que acull la Masia Catalana de Salou del 15 de desembre al 7 de gener. L’horari d’obertura ─amb entrada totalment gratuïta─ és de 17h a 20h, els dies feiners, i de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h els diumenges i dies festius.

El tradicional mercat de Nadal ─conegut com Salou Christmas Village i obert d’11h a 21h al costat del Mercat Municipal de Salou─ us convida a passar-ho d’allò més bé i a descobrir els millors regals nadalencs.

Gimcanes, concerts, tallers, exposicions, a més de l’arribada del Pare Noel i els Reis Mags d’Orient, completen unes festes senzillament inoblidables.

I doncs, ens veiem a Salou aquest Nadal?